Har lagt ut en musikklink...Skal finne flere.


VG
Dagbladet
Nettavisen

Hansen
Benjamin
Jacob

Hotmail
Nameplanet
DoktorOnline
Musikk-søk

Forskjellen på menn og kvinner
OM KALLENAVN
* Hvis Hilde, Petra, Anne og Frida spiser lunch sammen, vil de kalle hverandre for Hilde, Petra, Anne og Frida. * Hvis Petter, Jørgen, Magne og John tar en øl etter jobben vil de kalle hverandre Killer, Grevlingen, Paven og Feiten.
OM A SPISE UTE
* Når regningen kommer på bordet vil Petter, Jørgen, Magne og John hver for seg slenge en hundrelapp på bordet - selv om regningen bare er på 216 kroner. Ingen av dem har noe mindre enn en hundrelapp, og ingen av dem vil kreve vekselpenger. * Når jentene får sin regning - kommer kalkulatoren frem.
OM PENGER
* En mann vil betale 100 kroner for en 50 kroners vare han vil ha. * En kvinne vil betale 50 kroner for en 100 kroners vare hun ikke vil ha.
OM BADEROM
* En mann har 5 ting på badet: Tannbørste, barberskum, barberhøvel, såpestykke og håndkle fra et Best Western hotell. * Gjennomsnittlig antall ting en kvinne har på badet er 337. En mann kan kun identifisere enkelte av disse tingene.
OM ARGUMENTER
* En kvinne har det siste ordet i enhver diskusjon/krangel. * Samme hva mannen sier etter dette, så betraktes dette som starten på en ny...
OM SUKSESS
* En suksessrik mann er en som tjener mer penger enn konen kan bruke. * En suksessrik kvinne er en som finner en slik mann.
OM EKTESKAP
* En kvinne gifter seg med en mann og venter at han skal forandre seg, men det gjør han ikke. * En mann gifter seg med en kvinne og venter at hun ikke skal forandre seg, men det gjør hun.
OM Å KLE SEG PENT
* En kvinne kler seg pent for å shoppe, vanne i hagen, tømme søppel, svare i telefonen, lese en bok samt når hun åpner døren for gjester. * En mann vil kle seg pent for å delta i bryllup og i begravelser.
OM DET NATURLIGE
* Menn våkner opp med samme utseende som da de la seg. * Kvinner har en egen evne til å bli forverret i løpet av natten.
OM BARN
* En kvinne vet alt om sine barn. Hun vet om tannlegetimer, romanser, bestevenner, favorittmat, gjemt frykt, håp og drømmer. * En mann er oppmerksom på at det bor noen korte mennesker i huset.