Denne tar deg tilbake til startsiden
   Til startsiden
   Hovedsider:
   Å bli gravid
   Å være gravid
   Å ha barn
   Om siden
   Send mail

I april 1999 stod jeg med min første positive graviditetstest i hånden. Hjertet hoppet over et par slag og jeg mer eller mindre svevde meg gjennom svangerskapet i påvente av fødselen og mammarollen. Jeg fikk kjenne på det å være kvalm og lærte meg til å søke meg frem til all slags botemidler. Jeg var nyskjerrig på alt som hadde med graviditet og barn å gjøre - og det var mye informasjon jeg savnet. Men dagene gikk og svangerskapet skred frem.

Desember 1999 var ventetiden over og jeg var blitt mor til verdens vakreste lille gutt. Han kom etter en lang og slitsom fødsel, men all smerte var verdt det. Og jeg bestemte meg for at dette skulle jeg gjøre igjen.

Da kom ideen om å lage mine egne hjemmesider med all den informasjonen og kunnskapen jeg hadde hungret etter i forrige svangerskap.

Disse sidene begynner der de fleste svangerskap begynner - i startgropen. Mange vil oppleve å måtte jobbe litt med å bli gravide - i større og mindre grad. Andres erfaringer er nyttig lærdom og jeg vil hele tiden strebe etter å få samlet så mange erfaringer jeg kan.

Håper disse sidene vil gi deg noe i løpet av ditt svangerskap og din venten på barnet.

LYKKE TIL!

mvh Marianne Charlotte.