Denne tar deg tilbake til startsiden
   Til startsiden
   Hovedsider:
   Å bli gravid
   Å være gravid
   Å ha barn
   Oktober
   November
   Desember
   Januar
   Februar
   Mars
   Min eggløsning
   Om siden
   Send mail

Oktober var en dårlig dagbokmåned. Ble så opptatt med å få opp Ventenett at jeg glemte bort all skrivingen. Får satse på at November blir en bedre måned - både på den ene og den andre måten!

1.november 2000.

Ny måned - ny start på temperaturmålingen. Skal faktisk teste meg LIVE på DoktorOnline Småprat kl.21.00 idag - så dersom jeg virkelig har flaks så trenger jeg ikke måle temperaturen på morgene lenger. Sannsynligheten for at testen skal vise to blå er faktisk ganske liten. Iallefall føles det sånn nå. Det skal bli spennende å teste, men akkurat nå har jeg kjempevondt i magen. Gruer meg sånn! Regner med at det kommer et langt deppeinnlegg her i dagboken i morgen! *sukk*

2.november 2000.

Etter å ha hatt sporblødninger fra i går kveld som også har fulgt meg idag, skjønner jeg fint lite. Testen jeg tok i går skjønner jeg heller ikke så mye av - så det er en forvirret person som skriver her idag. Testen hadde riktignok to streker, men kun den ene var i sentrum slik testen sa de skulle være. Streken som skal indikere om man er gravid eller ikke befant seg så langt ut i kanten at jeg er i tvil om jeg kan regne testen som positiv - eller gyldig for den sakens skyld. Regner med at jeg stikker på apoteket etterpå. Da blir det innkjøp av dobbelpakke med CB og en ny runde med testing i morgen. Med morgenurin. Uansett om den testen jeg tok igår var positiv eller ikke så lurer jeg fremdeles på hvorfor jeg har sånn sporblødninger. Har aldri blødd utenom mensen før, så det kan jo rett og slett hende at det er mensen som dukker opp. Vet jo at kroppen kan oppføre seg litt rart etter en fødsel. Synes selvfølgelig at det er både rart og dumt at jeg ikke er blitt gravid nå. Vi har praktisert annehver dag her og dersom jeg har hatt en eggløsning så er det utrolig at vi har klart å bomme. Det er jo klart - det kan jo ha vært noe annet som gjorde at jeg ikke ble gravid. Et befruktet egg er ikke det samme som en garantert graviditet heller. Vi får se.

3.november 2000.

Er ikke blitt så mye klokere idag. Jeg har ikke tatt noen ny test, fordi jeg fremdeles har blodspor i utfloden. Det er litt varierende hvor mye, men likefullt er det blod der. Tenkte jeg skulle ta en ny test om en ukes tid dersom det ikke kommer noen sterkere blødning i løpet av uken som kommer. Føler at det er litt bortkastet å ta en ny test. Dersom testen jeg tok på onsdagen virkelig var positiv (noe jeg tviler sterkt på akkurat nå) så har jeg jo allerede tatt en test, men dersom den var negativ så vil jo det bety at mensen snart dukker opp, ikke sant? Enkel logikk. Det blir nok noen rare dager utover nå. Det er iallefall helg nå, og da skal jeg slappe av. *krysser fingre for at jeg fåt visshet snart* :)

4.november 2000.

Våknet litt sent til morgenen idag, så jeg fikk ikke målt temperaturen før klokken 9.45. Termometret visste 36,39...det samme som for tre dager siden. Etter den 14.oktober har kroppstemperaturen min lagt seg veldig høyt. Den gikk fra å vise rundt 36,0 til det jeg har nå - på en periode over 5-6 dager (vanlig eggløsningstid). Har jo hørt at kroppstemperaturen stiger etter en befruktning - så jeg håper fremdeles. Det som er litt rart er at jeg fremdeles har blodspor i utfloden min. Dette blir tredje dagen. Har klart å la være å kjøpe en ny graviditetstest, og jeg tenkte jeg skulle klare å la være å gjøre det helt frem til denne småblødningen gir seg. Dersom graviditetstegnene dukker opp igjen etter det får jeg heller kjøpe test da.

5.november 2000.

Søndag - og en fin dag for å ligge litt lenger. Fikk målt temperaturen klokken 06.00, men jeg er ikke helt sikker på at den ble målt rett. Jeg var så trett. Den viste iallefall 35.89. Den passer ikke helt inn i skjemaet, men jeg vet ikke om den er rett eller feil før i morgen - når jeg får tatt neste temperatur. Jeg blør litt idag også. Det er ikke nok til at det er noen vits i å bruke bind e.l, men nok til at det synes på papiret. Interessant, ikke sant? :) Jeg har litt vondt i magen sånn til og fra, men det er nok bare fordi jeg er spent og litt stresset. Jeg blir mer og mer sikker på at vi ikke har klart det denne gangen, og "gleder" meg til å følge neste temperatur-syklus, for å se om den følger sånn nogenlunde etter denne jeg har hatt nå. Dersom mensen kommer i gjenge igjen så er det jo en "fare" (ikke akkurat et bra ord her og nå...hehehe) for at jeg snart får bruk for de mammaklærne som jeg kjøpte. *krysser fingre fremdeles*

6.november 2000.

Fremdeles har jeg litt blodspor, men det er veldig lite nå. Ikke det at det har vært mye, men det må jo noteres ned. Føler meg ikke gravid, så jeg må nok bare innse at jeg ikke er det. Nå håper vi iallefall at vi skal klare det før jul, men målet vårt er å bli det før sommeren. Og dersom man tar det i betraktning har vi jo god tid. Sommeren virker iallefall fjern her i regnet og kulden. Først er det jul....og kanskje en positiv test? Nei, huff...Det var jo sånn jeg ikke skulle tenke det. Jeg får heller sette meg ned og skrive julegavelister...eller enda morsommere : MIN ønskeliste. Jeg så en kjempetopp pysjamas i på H&M istad...Den passer nok bra å gå rundt gravid i...*sukk* Det nytter ikke. Så nå stikker jeg til sengs...Og blir der til sommeren. Vi snakkes! :)

7.november 2000.

Joda, jeg er våken fremdeles, selv om jeg godt kunne tenke meg å sove en hel liten evighet. Idag var temperaturen min igjen oppe på 36.29 - så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den lave tempen jeg målte. Glemte selvfølgelig å måle i går ... første gang på hele måleperioden...også måtte det selvfølgelig være igår som jeg trengte målingen. Nå må jeg være nøye med å måle til samme tid noen dager slik at ikke hele syklusmålingen blir bortkastet. Det er litt rosa idag, men veldig lite.

8.november 2000.

Det ble litt feil til morgenen idag, for det var en liten gutt som våknet litt tidlig. Fikk ikke tatt tempen før klokken var blitt 7.30 - da viste den 36.19. Det er jo fremdeles høyt, så det er mulig at målingen 5.nov var feil. Uansett må jeg se ann de neste dagene. Lurte litt på om jeg skulle ta meg en tur på helsestasjonen og forklare til jordmoren der hvordan det er. Hun kan jo få tatt en blodprøve eller noe. Blør ikke idag, men er veldig hoven i magen. Dersom dette var en menstruasjon, håper jeg at kroppen kommer i rute slik at jeg har en ny eggløsning om 14 dager (etter gammel syklus). Har jeg det så klarer vi kanskje å få to blå innen jul. Det hadde jo vært en morsom juleoverraskelse.

9.november 2000.

Samme temperatur idag som i går. Dersom det var en mens jeg hadde skal temperaturen min synke ned til 36.0 igjen...og bli der til 12 eller 13 nov - når jeg forhåpentligvis skal ha en eggløsning. Jeg ammer jo fremdeles så det er ikke sikkert at eggløsningen blir regelmessig på en stund, men siden jeg alltid har vært regelmessig før kan jeg jo håpe at kroppen min *sklir* inn i samme rytme som den hadde før jeg ble gravid - og det forholdsvis raskt. Blir så trist når jeg leser om andre som får tilbake mensen rett etter at de har født. Det er jo klart - nå har jeg 9 måneder med mage foran meg. Dersom jeg hadde blitt gravid med det samme, så hadde jeg vært tobarnsmamma nå...og ikke lenger gravid. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

10.november 2000.

Idag var temperaturen litt lavere igjen. 36.08. Mye tyder på at den går ned nå - og da kan jeg jo håpe på at den snart stiger igjen - slik den skal gjøre når det kommer en eggløsning. Vi skal iallefall fortsette med annenhverdagsex. Så vet vi at det ikke er mer å gjøre - det er iallefall ikke opp til oss. Så kan det kanskje spekuleres i om vi gjør det for ofte. Leste noe om selen og sink idag. Tenkte jeg skulle undersøke mer om det i morgen. Det var visst noe med en undersøkelse av sædceller å gjøre - og noe med at menn ofte manglet dette. Alle ting skal sjekkes ut iallefall. Litt rart å tenke på at folk har klart å prøve og prøve i åretall uten å sjekke seg opp. Tror ikke jeg hadde klart det. Og jo mer jeg tenker på det, jo mer glad blir jeg for at vi klarte det på første forsøk sist. Da har jeg liksom fått det til en gang. Og vet også hva jeg går glipp av. Jaja - det er fordeler og ulemper med alt her i livet. *sukk*

11.november 2000.

I det siste har jeg vært utrolig tiltaksfull. Har ryddet litt her og der siden jeg har stått opp om morgenen til jeg har lagt meg. Nå er det fint overalt her. Passer jo bra at svigerforeldrene mine skal komme da! Morgentemperaturen (tatt klokken 6.30) var på 36.28. Det passer jo med tanke på at jeg ifølge skjemaet snart skal ha eggløsning. Hmmmm...kanskje litt dumt at vi skal ha besøk likevel da! Burde vel passe på nå som temperaturen stiger. *hysj-hysj-hysj - så stille som mus* :)

12.november 2000.

Har hatt en våkenatt inatt. Lillegull har vært forkjølet og nesten ikke sovet noenting. Morgentemperaturen tok jeg klokken 9.30 etter å ha fått sovet litt lenger. Den viste 36.39. Vet ikke om jeg kan regne med den. Synd at det skal bli så mye tull med målingene nå. I og for seg så stemmer det jo overrens med eggløsning osv., men jeg har jo ikke fått målt til fast tid. Det skal jo ha endel å si. Litt dumt at jeg nå må vente helt til neste måned for å se om det blir de samme målingene da. Får håpe at jeg klarer å ta temperauren til rett tid i uken som kommer iallefall. (Det blir sikkert rot igjen i morgen - for svigerforeldrene mine drar ikke før rundt 10-tiden...Så da blir jeg ikke vekket av at gemalen skal opp. (Han skal kjøre de).

13.november 2000.

Fikk målt morgentemperaturen til ca. vanlig tid. Den viste 36.28 og var litt lavere en gårsdagen. Tittet litt på den forrige syklusmålingen, og der er det også sånn at tempen hopper litt opp og ned etter eggløsning. Mulig at det er det samme som skjer denne gangen. Var på treff og fikk se ei lita jente på 3 uker. 3800g og nuffelig. Gleder meg til jeg får holde et sånt lite knytte igjen - som er mitt!

14.november 2000.

Har sovet godt inatt, men føler likevel at jeg godt kunne sove hele dagen. Liker ikke sånt vær som det er nå - regn og atter regn. Har vindushandlet julegaver idag, så nå vet jeg hva jeg skal kjøpe til de fleste. Må ha noe annet enn eggløsning å tenke på. Med det samme vi snakker om eggløsning. Idag hadde jeg sånt typisk eggløsningsslim - mulig det er på gang her nå. Temperaturen var på 36.19, men det tror jeg er på grunn av at jeg målte den klokken 5.10. Lillegull våknet og jeg ville sjekke hva temperaturen var - før jeg beveget meg for mye rundt og kroppen våknet. Hadde planer om å måle den før jeg stod opp andre gang, men da var jeg allerede oppe og hoppet før jeg kom på det igjen. Sånn kan det gå! :)

15.november 2000.

Idag viste målingen den laveste morgentemperaturen så langt i denne syklusen. Dersom jeg har skjønt det rett skal den nå stige frem til eggløsning. Når den når den høyeste temperaturen skal den ligge litt høyere frem til eggløsning. *argh* Dette er ikke så lett å skjønne. Det skulle vært en absolutt fasit her. Hadde vært rimelig greit med faste temperaturer å forholde seg til. Det ville jo vært mye lettere å finne ut når man var syk også. Dumt at det skal være så individuellt og situasjonsbestemt. Har fremdeles ikke funnet ut av målingene enda - så jeg har jo ikke peiling på hva slags temperatur jeg kan forvente meg i morgen. Vet at jeg sov sånn ok i natt. Mulig at det er det som ga meg den lave temperaturen. Når man sover godt og dypt så ligger man vel stille? Hmmm...hvordan var det igjen? Får vel lete litt rundt på nettet etterpå. Kanskje legge inn et innlegg på DOL også - og høre om det er noen som har erfaring med sånne målinger. Og ikke minst høre om det er noen som har blitt gravide takket være målingen. Det hadde vært greit med noen solskinnshistorier! Også sånn helt tilslutt - jeg tror ikke jeg er gravid. Har blitt mer og mer overbevist om det i det siste. På en måte så er det litt trist, men på en annen måte så er det litt lettere å fortsette med målingene når jeg har den innstillingen. Snart må vel jeg også få to blå?!? Håper det!

16.november 2000.

Ny dag. Ny måling. Ny forvirring. Temperaturen idag viste 36.28. Dvs. at jeg enten har hatt en eggløsning, eller at kroppen min lever sitt eget liv - noe den i og for seg pleier å gjøre. Bare dumt at den ikke kan jobbe litt med meg. Dagene går som i sirup for tiden. Venter på månedsskiftet for å se om det kommer flere dager med blodspor - eller for å finne ut om det kan ha vært noe annet som skjedde i begynnelsen av denne måneden. Jordmoren inne på DOL trodde ikke på at det fantes noe "fenomen" som kunne kalles for festeblødning. Synes i grunnen det er veldig rart siden jeg mener å ha lest om det i diverse bøker. Nå som jeg ser etter det igjen kan jeg ikke finne det noe sted. Har glemt å spørre de jeg har truffet inne på småprat om det - så jeg tenkte jeg skulle forsøke å huske det neste gang jeg logger inn. Det er veldig mye rart som foregår i hodet mitt i disse dager. Skifter litt mellom å ville ta en test for å få visshet og det å ikke teste meg for å få leve litt lenger i illusjonen. Idag vil jeg drømme videre. Vi får se hva jeg vil i morgen. Nå skal jeg sove!

17.november 2000.

Våknet med en liten følelse av at jeg har hatt eggløsning inatt. Tok temperaturen og den var på 36.29. Ca. det samme som igår. Dersom det med eggløsningen stemmer skal den ligge på det nivået frem til månedsskiftet. *krysser fingre* Får håpe at vi evnt. treffer denne gangen - og at alt er som det skal. Merkelig nok plager det meg ikke så veldig at jeg ikke er gravid. Hadde trodd det skulle være verre. Det er mulig at det er sånn fordi jeg ikke vet 100% at jeg ikke er gravid. Kanskje jeg lurer meg selv til å håpe - innerst inne - at jeg er gravid, for så å fortrenge det utad. Selv for meg selv. Rene psykologen her nå. Hey - jeg har da fulgt grunnfag psykologi på UiO, så det skulle bare mangle at jeg ikke hadde lært noe...hehehe. Sitter her og hører på en julecd. Har hengt opp julegardinene allerede. Hele gågaten er jo pyntet til julegate alt - så hvorfor ikke også min stue? Det ble jo så lite jul i fjor så jeg har lov til å ta igjen litt i år. :)

18.november 2000.

For tredje dagen på rad var temperaturen på rundt 36.3 (36.29). Det kan nok virke som om det har vært en eggløsning her. Får håpe at det har klaffet denne gangen. Iallefall fra vår side. Noe annet har vi jo ikke kontroll over. Vi har blitt litt forkjølet her - så formen har ikke vært helt på topp. Skulle ikke forundre meg om dette var meget avgjørende denne måneden. Er det en eggløsning som har vært her nå lover det bra for fremtiden. Da har iallefall kroppen begynt å komme inn i en rytme igjen. Da skal du nok se at det blir en test med to blå om ikke så altfor lenge...håper jeg! *krysser fingre så de er helt blå*. :) Nå skal vi iallefall slappe av i helgen og passe på å kose oss - på mer enn bare en måte. Må jo passe på at ikke alt kretser rundt en ting heller...Ikke for det - gutter flest klager vel ikke...hehehe

19.november 2000.

Det har nok vært en eggløsning her. For fjerde dag på rad målte jeg 36.3 (36.28). Da skal jeg vente med å teste meg på nytt. Kanskje jeg kan teste samtidig som Lina? Må iallefall teste meg før julebordet. Det hadde igrunnen vært kjempepraktisk (i tillegg til kjempedeilig) om jeg hadde vært gravid nå. Da hadde jeg ikke behøvd å kjøpe meg ny kjole til julebordet. Jeg kunne jo bare brukt den trange svarte jeg har fra før. Vil ikke gå med den nå, men hadde jeg vært gravid så hadde det liksom ikke gjort noe at jeg hadde hatt litt mage der. Nå føler jeg meg bare tykk i den. *sukk* Jeg vil faktisk heller gå i den kjolen på julebordet fremfor å drikke øl og vin der. :)

20.november 2000.

Det er jo nesten så jeg begynner å lure på om det er noe galt med termometeret mitt. Dette er femte dagen med 36.3 (36.29). Hadde det ikke vært for at jeg sjekket tempen både i går kveld og natt så hadde jeg trodd at den hadde hengt seg opp, men den viste faktisk helt andre temperaturer da. På de andre målingene hadde jeg 36.43 og 36.47. Dvs. at almenntemperaturen min ligger litt høyere nå enn den pleier å gjøre - ca. 0.3-0.5 høyere. Ifølge boken så er det hva man skal forvente av en kroppstemperatur etter eggløsning. Det betyr nok også at jeg ikke er gravid siden kroppen min oppfører seg som om det har vært en eggløsning tilstede. Har bestemt meg for å teste meg fredag 8.desember dersom det ikke har kommet noen mens i mellomtiden. Vi skal jo på julebord lørdag 9.desember så da er det jo greit å vite hvordan det ligger ann. Hver test er spennende - så nå er det bare å krysse fingre for at vi har lykkes!

21.november 2000.

Idag var temperaturen på 36.39. Mye av grunnen til det var at jeg hadde fått begge dynene over meg til morgenen idag. Må jo føre opp målingen selv om jeg ikke er helt sikker på at den burde få lov til å telle. Uansett er temperaturen min fremdeles mye høyere enn den pleier. Jeg har småmurring i magen og en følelse av at jeg snart får mensen. Jeg hadde aldri noe slikt før jeg ble gravid, men det sies at ting endrer seg etter en graviditet - og dette kan jo være forandringen hos meg. Har funnet ut at vi har 6 eggløsninger til før sommeren - 6 muligheter til å rekke det før "fristen" går ut. Dvs. jeg må komme inn i en regelmessig syklus. Så lenge jeg ammer kan det bli vanskelig, men det prøver jeg å ikke tenke så innmari på. Jeg trives med å amme jeg...og sånn helt ærlig sett så har vi det jo ikke så travelt med å bli gravide - annet enn at det hadde vært kjekt med to barn uten så altfor stor aldersforskjell. Det ordner seg nok! Snart er det jul...huff - tiden flyr!

22.november 2000.

I natt har jeg sovet fra klokken 23.30 til 7.10. Helt utrolig! Vanligvis er jeg oppe engang i firetiden. Temperaturen var 36.69 ved første måling klokken 7.10, men viste 36.27 etter at jeg hadde vært en tur inne hos lillegull og på badet. Fører opp den første temperaturen, jeg. Vi er litt småforkjølet hele gjengen så det er mulig at det er det som gjør at temperaturen var så høy. Muligens også det at jeg sov hele natten. Det blir spennende å se om det blir like mye søvn neste natt. Det hadde igrunnen vært deilig å få lengre netter igjen. På en annen side er jeg blitt så vant til å våkne en gang eller to på natten - det var uvant å ikke kunne legge seg å sove i tre-fire timer til. Rart hvordan ting kan bli galt når man vrir og vender på det. Konklusjonen får vel bli at det er deilig å sove hele natten i strekk...*gjesp*... Nå nærmer det seg slutten på måneden og denne syklusen. Litt merkelig at jeg skal ha en syklus som følger månedene..hehehe...Når jeg tenker etter så hadde jeg jo omtrent det før også. Fikk alltid mensen i begynnelsen av måneden. Nok et spørsmål å stille på DOL: Får man tilbake syklusen sin - dato og lengde? Lurer på hvor det er blitt av testen min. Får vel ringe på nytt. Uansett skal jeg ikke teste meg før 7. eller 8.desember. Skal jo - etter temperaturmålingene å dømme - ha mens fra 1.des og utover. Tenkte jeg skulle vente med å teste til rett før julebordet, slik at jeg vet om jeg skal drikke brus til maten - eller ikke.

23.november 2000.

Jeg er så trøtt! Skulle gjerne ha sovet hele dagen idag, men med en liten gutt i huset er ikke det mulig. Morgentemperaturen var på 36.39...så jeg regner med at den andre målingen fra gårsdagen er den mest korrekte. Det har jo uansett ingenting å si - for jeg regner med at det har vært en eggløsning her. Nå går jeg bare og venter på at det skal bli desember slik at jeg vet om jeg kan teste eller ikke. Åhhh, håper det blir finfin julepresang i år - like fin som i fjor! Nå er det jo snart på tide å planlegge ettårsdagen til lillegutt også!

24.november 2000.

Nå er det en måned igjen til julaften - og innen den tid så vet jeg om jeg er gravid eller ikke. Temperaturen idag var på 36.39. Ikke akkurat en overraskende temperatur. Det kan faktisk virke som om kroppen min er på vei til å stabilisere seg...og forhåpentligvis lage seg en ny og regelmessig syklus. Alt er jo så mye greiere når man vet når man kan forvente å IKKE få mensen. :)

25.november 2000.

Idag var temperaturen oppe på 36.47. Det var mye mildere vær ute idag så det kan jo ha hatt en innvirkning. Morsomt å spekulere litt, ja. Har vært en tur i Uddevalla idag og handlet resten av julepresangene. Nå kan julen komme!

26.november 2000.

Nok en dag med 36.39 i morgentemperatur. Nå er det bare 4-5 dager igjen til jeg (forhåpentligvis IKKE) får mensen. Dvs. dersom kroppen min faktisk er i rute. Jeg har mindre tro på at vi har klart det denne gangen enn det jeg hadde forrige måned. Rart det der! Jeg var ganske sikker forrige syklus, men så kom den rare testen og dermed forsvant alle symptomer på at jeg var gravid. Det som hadde vært litt "artig" hadde jo vært om jeg hadde funnet ut nå at jeg var gravid da... Sånn ca. 8-9 uker på vei. På en annen side så hadde jeg nok følt meg litt snytt da, siden jeg har gått utifra at jeg ikke er gravid. Om du henger med i svingene.

27.november 2000.

Nå begynner dagene å gå merkbart langsommere. Det virker som en evighet til jeg skal få greie på om det er en leieboer i magen min - eller ikke. Idag var temperaturen 36.47...så jeg oppfyller iallefall kravet om 10 tilnærmet like målinger - 10 dager med høy temperatur. Leste litt på gynekologi-forumet igår...Dette skrev Mette Moen (gynekolog):
Amming utløser hormonet prolaktin som kan stoppe eggløsning og som muligens kan hemme befruktning tross eggløsning. Hvis du vil sjekke forholdene selv kan du bruke clearplan for å teste eggløsning og/eller du kan måle temperatur som stiger ved eggløsning og holder seg noen streker høyere i minst ti dager til rett før neste menstruasjon.

28.november 2000.

Nå er jeg så spent på om det kommer noen mens at jeg er sikker på at jeg klarer å holde igjen hele greia i flere uker. Målte først 36.68 til morgenen idag, men etter en liten tur inn til lillegull var temperaturen på 36.38. (Den holdt seg der også på neste måling timen etter!). Jeg har forresten tittet litt på det med å få utsatt mens fordi man venter på den...Sånn apropos til det jeg skrev først her. Det er ikke mulig å utsette mensen, men det er mulig å utsette eggløsningen. Så utifra målingene mine så skal jeg faktisk ha mensen i begynnelsen av desember. Det ser jo ut som om målingene viser at det har vært en eggløsning her. Dersom det ikke hadde vært en der så ville jo temperaturen min ligge mye lavere og i tillegg vært mye mer varierende. Iallefall om man skal tro litteraturen om emnet. Om jeg ikke er gravid har jeg iallefall trøsten at det kommer til å bli spennende å måle neste syklus...For å se om den følger skjemaet. Jeg er jo klar over at to målingsperioder ikke er nok til å lage en norm. Så uansett! Mulig dette bare er en måte å trøste meg selv på, men det funker iallefall! :)

29.november 2000.

Jeg er så spent! Løper på do så fort jeg kommer ifra bare for å sjekke om det har kommet noe jeg ikke ønsker skal komme. Samtidig så er jeg så innmari sikker på at det kommer. Har til og med sagt at jeg ikke kan dra på svømming i morgen fordi jeg regner med at det dukker opp. Temperaturen idag var på 36.38 - og den la seg jo pent inn på skjemaet. Jeg er ikke helt sikker på om temperaturen skal falle den dagen mensen kommer, eller om den skal synke langsomt nedover. Jeg finner vel ut av det snart, tenker jeg. Åhh, er det mulig å være mer pessimistisk innstillt? For en måned siden så var jeg jo så sikker på at vi hadde klart det...Helt til jeg tok den rare testen. Det som er litt rart er jo at det faktisk var to blå der. Det er bare det at alle jeg har snakket med har ment at den testen er usikker og ganske så upålitelig. Så da har jeg gått utifra at den var negativ. Nå har jeg to delmål foran meg. Det første er nå om to dager. Ifølge målingene skal det dukke opp en mens. Det andre delmålet forutsetter at det ikke dukker opp noen mens - og da skal jeg måle 8.des. Nå begynner nedtellingen!

30.november 2000.

Fremdeles ingen tegn til mensen. Dette er siste dagen i denne måneden og det er bare 8 dager igjen til jeg skal teste...Altså forutsatt...du vet! Nå er det over på en ny dagbokmåned. Helt nytt ark og nye muligheter. Dersom vi er heldige går dette over til å være en gravidedagbok fremfor en prøvedagbok. Og da blir den eneste ventingen på en stund frem til første spark...og så etterhvert frem til fødsel! Det ligger nok litt frem i tid, ja. Nå skal vi snakke litt mer om prøving. Temperaturen var på 36.48. Fremdeles høyt der oppe sammens med de andre. Lurer på hva starten på den nye måneden gir. Dersom den gir samme start som denne måneden er det bare til å begynne på "nytt" rundt den 15.des. For da vet vi iallefall at det er da det skjer! Og nå - over til neste måned!
Desember 2000

 
Disse sidene er ikke laget som oppslagsverk og kan ikke erstatte et besøk til lege!