Denne tar deg tilbake til startsiden
   Til startsiden
   Hovedsider:
   Å bli gravid
   Å være gravid
   Å ha barn
   Om siden
   Send mail

Det finnes like mange måter å bli gravid på som det finnes kvinner som har vært gravide.
Hvert svangerskap har sin historie; og her er noen av dem.

Dersom du har lyst til å dele din historie kan du sende en mail til minhistorie@ventenett.f2s.com .


Her finner du terminologien.
Her finner du fødselshistorier.

Jeg er en jente på 25 år som går under kategorien "prøver". Det har jeg gjort siden 22.juli 2000. Da hadde jeg og min kjære en liten sermoni på badet og pillene ble ofret til O'store søppeldunk!
Les mer

Eg er ei jente på 23 år som høyrer til under katogorien " ventende". Eg er gift med ein fantastisk mann på 26 år, har ein sønn på snart 4 år som me elsker så enormt høgt. Det å bli gravid er ingen selfølgelig, sant nok så er det mangen som blir gravide berre dei snakkar om det, men det finnes og mange av oss som strevar med det og. Veit ikkje kor mange ganger eg har spurt meg sjølv "kvifor meg?" Kvifor er det eg som må jobbe så hardt med å bli gravid.
Les mer

Jeg er 24 år og har en sønn på snart 1 år. Da vi giftet oss og begynte å planlegge barn var vi begge enige om at vi ønsket å ha barna tett på hverandre. Det vi ikke tenkte på da var at det faktisk kunne by på litt problem å få de tett. Førstemann hadde jo bare kommet sånn helt av seg selv.
Les mer

..Testing.. .Testing.
Jeg står opp.. Hm, la meg se. Hva er det for dag i dag? Å ja, det stemmer det.. Det er jo tre dager før jeg skal være på mitt mest fruktbare.. Hm? Hadde vi sex i går? Nei! Huff da . Da er det bare å hoppe til køys igjen for hvem vet det skulle kanskje bli i dag?!
Les mer

Jeg er en jente på 22 år som går under kategorien "prøver". Det har vi gjort en stund nå og pillene sluttet jeg med for over 3 mnd siden. Mest p.g.a at vi vil bli gravide, og litt for det jeg ble så forferdelig dårlig og kvalm av dem. Jeg traff min samboer, 25 år, sommeren `97.
Les mer

Når ting tar tid
Spontanabort
IVF/ISCI
Flere linker